8 – Activități la bordul vasului de croazieră

Cel mai mare mit legat de vacanța pe un vas de croazieră este acela conform căruia tipul acesta de vacanță este pentru cei mai în vârstă și că este o vacanță plictisitoare. 

Să demontăm și acest mit! Zilnic pe orice vas de croazieră sunt organizate zeci de evenimente care pot fi la fel de solicitante ca o zi de vizitat un port 🙂

De la spectacole de tip Broadway sau Cirque du Soleil la cursuri de gătit sau dans, la turnee de bingo, poker sau jocuri tip trivia sau la activități sportive.

Activităti croaziere

Cele mai noi vase de croazieră găzduiesc la bord chiar și cinematografe 5D, aqua park-uri spectaculoase, pantinoare, simulatoare de curse de Formula 1 sau de zbor, terenuri de golf, tiroliene, terenuri de basket, pereți pentru alpinism, cluburi speciale pentru bebeluși, copii și adolescenți, etc. 

Toate vasele de croazieră sunt dotate cu centre SPA și săli de fitness dotate la cel mai înalt nivel care au de cele mai multe ori vederi spectaculoase la mare/ocean.

De asemenea, pentru cei care vor relaxare găsim o varietate de piscine, jacuzzi-uri și chiar zone dedicate exclusiv adulților. Nu trebuie să uităm de petrecerile tematice organizate în fiecare seară ( White party, Seara retro, etc.)!

Vă recomand să citiți zilnic programul activităților, care va este livrat în cabină, de aici veți afla ora exactă la care vasul va ajunge în port, ora la care răsare sau apune soarele, ora la care trebuie să fiți înapoi de vas dar și diferitele activități de la bord, orarul de deschidere al restaurantelor, orarul spectacolelor la teatru, serile tematice și dress-code-ul recomandat sau chiar diferitele promoții de la bar sau SPA.

Indiferent de preferințe, puteți să găsiți un mod plăcut de a vă petrece timpul la bordul unui vas de croazieră!