9 – Excursii opționale

Pe durata unei croaziere de 7 nopți vasul te poartă în 5- 6 destinații distincte într-un fel de circuit în condiții de lux și confort deosebit ( va amintesc ca pe vasul de croazieră nu trebuie să ne facem griji cu împachetatul și despachetatul zilnic 😊 ). 

Excursiile pot fi făcute pe cont propriu sau pot fi rezervate prin intermediul companiei de croaziere Principalul avantaj al excursiilor opționale achiziționate de la bordul vasului este faptul ca sunteti asigurați că veți ajunge la timp înapoi pe vas, iar dacă există întârzieri justificate, acestea vor fi raportate direct căpitanului și vasul va asteapta pasagerii. 

În situația în care ați coborât în porturi pe cont propriu și nu ajungeți la ora limită stabilită pentru îmbarcare, vasul nu vă așteaptă.

Croaziera 2023

Veți avea la dispoziție lista excursiilor opționale disponibile, iar la fiecare în parte veți avea informații despre gradul de dificultate al excursiei, durata, dacă se potrivește seniorilor sau familiilor cu copii, dacă include masă sau nu. Excursiile pot fi de gen city tour, degustări de mâncare și băuturi locale, aventură ( safari, tiroliana, etc.)

Majoritatea liniilor de croazieră oferă și pachete de excursii opționale care conțin 3 sau 5 excursii la tarif mult mai bun decât dacă le-am achiziționa separat. 

Dacă doriți să explorați porturile în care ancorați pe cont propriu vă recomand să vă documentați înainte și să vă faceți o listă cu ce doriți să vizitați sau să experimentați. 

Trebuie să știți că în fiecare port în care acostați există birouri de informare turistică care vă ajuta cu informații, hărți, etc.