6 – Experiența culinară la bordul vasului

Navele de croazieră sunt renumite pentru confortul și serviciile de 5*, dar și pentru diversitatea culinară de care se bucură turiștii. În general, în tariful croazierei sunt incluse trei mese pe zi plus anumite gustările între mese. 

Restaurantele gourmet de specialitate ( Sushi, Teppaniaki, Steakhouse, etc) nu sunt incluse în tariful croazierei dar nu au tarife ridicate fiind astfel ușor accesibile.

circuit în condiții de lux

Pe un vas de croazieră, de obicei, puteți servi mesele fie la restaurantul sau restaurantele de tip bufet, fie la cele a la carte. La restaurantele a la carte puteți merge oricând în intervalul în care sunt deschise, iar pentru cină veți avea o masă alocată (aceeași) în fiecare seară. 

Numele restaurantului a la carte alocat pentru cină, numărul mesei și ora la care începe cina se vor regăsi imprimate pe cardul Dvs. de croazieră. În majoritatea cazurilor cina la restaurantul a la carte se poate servi în două serii, una de la ora 19 și una de la ora 21. Pentru restaurantele de tip bufet veți avea în programul zilnic menționate orele în care acestea funcționează.

Dacă sărbătoriți un eveniment în timpul croazierei precum aniversarea Dvs. sau a celor ce vă însoțesc nu uitați să menționați acest lucru la rezervare!